10'eren / Hvorfor

Hvorfor

2019/2020
Mikkel fra 10.R siger:
 
"Generelt er dagene i 10’eren spændende, der er aldrig to dage der er ens. Det er ligesom at være på efterskole, men du har bare tidligere fri"
 
En anden elev sagde:
 
"Jeg havde brug for lidt ekstra tid til at finde ud af, hvad jeg egentlig vil. Herudover havde jeg dette år tid til at starte på at tage kørekort, så er det styr på det til næste år" 
 
2017/18
 
En fagligt dygtig elev afholdte i slutningen af skoleåret en translokationstalen, hvor han udtalte sig på vegne af alle eleverne. Især følgende statement er ret sigende for 10'eren:
 
"Da vi startede i 10'eren havde alle en masse forbehold og bekymringer. Nu hvor skoleåret er slut tænker vi >øv, det er allerede slut< og har slet ikke lyst til at stoppe. Tak for et fedt skoleår! I har gjort en forskel" 
 
 
2014/2015
 
På valgfagsholdet Medie har eleverne interviewet et par af vores nuværende elever.
 
Eleverne siger bla. om 10'eren:
Johanne Andersen 10R
 
Hvorfor valgte du 10’eren?
Fordi jeg ikke vidste hvad jeg ville. Jeg vidste ikke om jeg ville på STX eller HHX, så jeg tog 10’eren, for at få et år mere til at tænke over, hvad jer gerne vil.
 
Hvordan er det at gå i 10’eren?
Det er lidt blandet, det kommer an på hvilke fag vi har. Nogen gange sjovt, andre gange kedeligt. M
an kommer hurtigt ind på hinanden, snakker med alle. Der er ikke nogen som føler sig udenfor.
 
 
Jonas Sommer Nielsen 10. Q
 
Hvorfor valgte du 10’eren?
Jeg valgte 10’eren, fordi jeg følte at jeg ikke havde gode nok karakterer til at komme videre på nogen uddannelse. Jeg følte mig ikke uddannelsesparat, så derfor valgte jeg tiende klasse og også for at forbedre mine karakterer.
 
Hvordan er det at gå i 10’eren?
Det er rigtig godt at gå i tiende klasse. Vi har et godt sammenhold. Alle er velkommen i 10'eren. Fordi man ser anderledes ud eller går i andet tøj, bliver man ikke holdt uden for, og så er det fedt, den måde at folk hjælper en på.
 
2013/2014
 
Eleverne siger bla. om 10'eren:
 
Louise Rose,  10. R
 
Jeg synes det har været rigtig godt at starte i 10’eren, da man hurtigt kommer til at lære mange nye mennesker at kende, og får mange gode bekendtskaber og venner.
 
Vi har nogle gode lærere der også er med på noget sjov en gang i mellem, og så er der ikke helt så mange lektier, som man kunne have frygtet.
 
 
Chandra Bista,  10. P
Jeg er meget glad for at går i 10. klasse på Lillebælt. Jeg har fået gode venner i 10’eren,
Det er så hyggeligt at gå her. 10’eren er en god skole.
  
Marie Boisen, 10.S
Jeg valgte 10´eren, fordi jeg ikke følte mig klar til gymnasiet, og så ville jeg gerne blive bedre til nogle fag. Jeg har også gået og arbejdet lidt på at "være mere mig selv" i skolen, og det er jeg virkelig nu.
Når jeg er i 10´eren, føler jeg mig hjemme, bortset fra at det er langt sjovere i 10éren.
 
Martin Holton, 10.P

Jeg syntes 10’eren er et godt valg, for folk der gerne vil have forbedret deres karakterer og få en masse nye venner. Jeg valgte 10’eren, fordi jeg fik ikke så gode karakterer i 9. Det er jeg så godt i gang med, for lærerne på 10’eren forstår mig, og hjælper mig alt det de kan, lige meget om du er dårlig eller god i skolen.
 
Nicklas Reerslev, 10.R
Jeg har valgt af gå i 10’eren fordi jeg godt kunne tænke mig at prøve at gå her og også fordi at det passer med, at når jeg er færdig med 10., kan komme i lære som murer. Jeg kan rigtig godt li’ at være her. Jeg har det rigtig godt både med lærerne og klassekammeraterne. Jeg synes det er fedt at gå her. Det er noget af det fedeste jeg har prøvet skolemæssigt.
  
Sif Stella Deleuran Chabert,  10.P
Jeg har valgt 10’eren, fordi at jeg gerne ville have et år mere i folkeskolen. Jeg synes at det er en god skole - og jeg synes at lærerne forstår eleverne og lytter til os. Jeg valgte også 10’eren, fordi jeg gerne ville lære nogen nye mennesker at kende og få flere venner. Jeg synes det er et godt valg jeg har taget, jeg er glad for at gå her.
10'eren | Skippervej 1, 5500 Middelfart  | Tlf.: 88885690